Vår cykelverkstad i Karlshamn

verkstad
Vi på Jibo har en egen cykelverkstad där vi både kan reparera och utföra service på alla typer av cyklar och tillbehör. Inlämning till vår cykelverkstad i Karlshamn sker under våra öppettider och vårt mål är alltid att utföra reparationen inom 1–2 arbetsdagar. Boka en tid för inlämning eller kom förbi när det passar dig!

Vid köp av en ny cykel ingår alltid 3 månaders fri service.

Alla typer av cyklar


Som en riktigt cykelverkstad utför vi service och reparation av cyklar oavsett om det är en traditionell cykel, mountainbike eller elcykel* (*undantaget är reparation på rena lågpriscyklar). Boka exempelvis en vårservice av din cykel så går vi igenom den, smörjer upp och kollar på alla viktiga säkerhetsdetaljer. Skulle något mer behöva åtgärdas kommer vi att lämna ett kostnadsförslag.

Service av dämpare och hjulbyggen


Jibo utför dämparservice på mtb och hjulbyggen, allt för att din cykelupplevelse ska bli helt perfekt varje gång.

Hämta och lämna din cykel


Lämna cykel när det passar dig eller kontakta oss för att boka en tid om du inte kan vara utan din cykel några dagar så löser vi det.

Kom in med cykeln och lämna i butiken eller lämna den utanför och ring oss så hämtar vi in den till butiken åt dig. Självklart gäller samma sak vid hämtning av din cykel.

Prisexempel

  • Reparation av punktering inkl ny slang 250:-
  • Service av cykel std 499:-
  • Navservice, 3-5-7-8vx nav 400:-
  • Service av elcykel inkl mjukvaruuppdatering (om möjlig) 899:-
  • Byte av kedja 250:- ex material
  • Byte av däck, ex däck 200:-

Inlämnade reparationer


För objekt som avhämtas senare än 5 dagar efter angivet färdigdatum/meddelande från oss att objektet är färdigt debiteras förvaringshyra enligt separat lista i butik om ej annat överenskommits.
För färdiga objekt ansvaras ej mer är högst 3 månader efter färdigdatum. Utlämning mot kvitto.

Tidsbokning


För tidsbokning kontakta oss på 0454-753198, 0703021572 eller kund@jibo.nu.