Cyklar Blekinge

Cyklar Blekinge - Jibo, din cykelexpert i Blekinge.


Vi har ett stort utbud av cyklar från kända varumärken som Scott, Trek och Merida, så oavsett om du letar efter en mountainbike, en racercykel, en elcykel eller en citycykel så har vi något som passar just dig.

Våra kunniga medarbetare finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig att välja rätt cykel och utrustning. Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och önskemål för att kunna ge dig den bästa möjliga servicen och rådgivningen.

Förutom cyklar erbjuder vi även cykelreparationer och underhåll i vår verkstad. Våra mekaniker har lång erfarenhet och kompetens, så du kan känna dig trygg med att din cykel är i goda händer hos oss.

Vi på Jibo är stolta över att vara din cykelexpert i Blekinge. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet, god service och ett brett utbud av cyklar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Välkommen in till vår butik eller besök vår hemsida för att se vårt utbud och ta del av våra erbjudanden!


Cyklar med kvalitet i Blekinge


Vi vet att en cykel är mer än bara ett transportmedel. Det är ett sätt att upptäcka världen, att träna och att ha roligt. Därför är våra cyklar utformade för att erbjuda optimal prestanda, komfort och stil.

Vi erbjuder också ett brett utbud av tillbehör och utrustning för att göra din cykeltur ännu bättre. Från hjälmar och handskar till cykelväskor och cykellås - vi har allt du behöver för en trygg och bekväm cykling.

Vi är glada över att vara en del av cykelgemenskapen i Blekinge och ser fram emot att fortsätta vara din cykelexpert.

Besök vår butik eller vår hemsida för att se vårt utbud och ta reda på mer om våra tjänster och erbjudanden. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta din perfekta cykel!


Erfarna cykelexperter i Blekinge


Våra cykelmekaniker har lång erfarenhet och kompetens och är utbildade för att utföra allt från små reparationer till större cykelprojekt. Vi använder endast högkvalitativa reservdelar för att säkerställa att din cykel håller högsta möjliga kvalitet och prestanda.

Vi förstår att det kan vara svårt att veta exakt vilken service din cykel behöver, vilket är varför våra experter finns tillgängliga för att ge dig råd och rekommendationer. Vi arbetar med dig för att hitta den bästa lösningen för din cykel och dina behov.

Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med din cykel, oavsett om du är på en fritidsrunda eller tävlar på högsta nivå. Besök vår verkstad eller kontakta oss för att boka en service eller reparation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppleva den bästa cykelupplevelsen i Blekinge!


Köp din cykel hos Jibo i Blekinge idag

Vi tror på att erbjuda en personlig service till våra kunder, vilket är varför vårt team alltid finns tillgängligt för att svara på dina frågor och hjälpa dig med dina behov. Vi strävar efter att skapa en positiv och tillfredsställande upplevelse för varje kund som besöker vår butik eller vår hemsida.

Vi är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser och ett brett utbud av produkter av hög kvalitet, och vi jobbar ständigt för att förbättra vår service och utbud. Vi tror på att bygga relationer med våra kunder och vi är övertygade om att du kommer att uppskatta vår dedikation och vår passion för cykling.

Besök oss idag i vår butik eller på vår hemsida och upptäck varför Jibo är den ledande cykelbutiken i Blekinge. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta cykeln och ge dig den bästa möjliga cykelupplevelsen.


Mountainbikes MTB

Är du sugen på att cykla off-road? Då är en mountainbike rätt val för dig. Vi har ett stort utbud av mountainbikes till rimliga priser. Fråga gärna oss om råd om du behöver hjälp med att välja rätt cykel - vi säljer inte bara cyklar, vi använder de även flitigt!


Kolla in vårt utbud av mountainbikes

Elcyklar

Är du sugen på att testa en modern cykel? Då kan du kolla in vårt utbud av elcyklar som hjälper dig att komma från plats A till B, snabbt och svettfri!


Kolla in vårt utbud av elcyklar


Hybridcyklar

Vill du ha en cykel som fungerar till lite alllt möjligt? då bör du införskaffa en hybridcykel. Denna sorts cykel fungerar till vardags, träning och pendling.


Kolla in vårt utbud av hybridcyklar


Racer och Gravelcyklar

Om du vill komma fram fort så är dessa cyklar perfekta för dig.


Kolla in vårt utbud av racer och gravelcyklar


Damcyklar

Dessa cyklar lämpar sig bäst för damer, men fungerar så klart för alla. De är speciellt framtagna för att kvinnor ska kunna cykla så bekvämt som möjligt. Fungerar bra till vardags, pendling men även träning. Lätt att ta en tur till affären eller jobbet med.


Kolla in vårt utbud av damcyklar


Herrcyklar

De här cyklarna är utformade för att passa män bäst, men kan så klart användas av alla. Om du som man vill cykla bekvämt till jobb eller affär så är dessa bäst anpassade för just dig och din livsstil.


Kolla in vårt utbud av herrcyklar


Barncyklar

Cykel som passar de mindre. Vi har ett stort utbud av barncyklar som passar perfekt som gåva eller som nybörjarcykel till barn. Vi har cyklar från små barn till tonåringar.


Kolla in vårt utbud av barncyklar


Cyklar Blekinge | Jibo