Passione celeste-100% Bianchi

Bianchi hos Jibo

Jibo arbetar ständigt för att kunna erbjuda våra kunder det absolut bästa varje gång. Som återförsäljare av Bianchi säljer vi inte bara en cykel, vi säljer historia. Bianchi är ett varumärke som älskas av alla – från glada motionärer till cyklister på elitnivå.
Varmt välkommen in till Jibo i Karlshamn för att upptäcka sortimentet från Bianchi.

Ett klassiskt cykelmärke

1885 grundades Bianchi i Milano av grundaren Edoardo Bianchi, som var noga med att varje cykel ska tillverkas med passion och ha en utmärkande design. Bianchi riktade in sig på att framförallt tillverka landsvägscyklar. Sedan 1997 är cykelmärket dessutom svenskägt, ännu en anledning att upptäcka denna imponerande tillverkare. Idag kan de räkna sig till ett av de mest klassiska märken som finns i Europa. En del i det traditionella från Bianchi är den traditionellt blå celeste färg som har varit deras sedan 30-talet.

Framgångar med Bianchi

Bianchi är en cykelmodell som återkommer bland tävlingscyklister. Genom åren har många stora namn skördat framgångar på en Bianchi landsvägscykel. Vad sägs som Fausto Coppi, Felice Gimondi, Marco Pantani och de svenska stjärnorna Tommy Prim och Magnus Bäckstedt. Bäckstedt vann världens hårdaste endagstävling Paris Roubaix i närtid.

De stora stallet Jumbo Visma har de senaste säsongerna kunnat tillgodoräkna sig vinster i Touren, Girot och Vueltan – de tre stora etapploppen. En cykel som under historien fram till nutid fortsätter vara en modell som proffsen väljer helt enkelt.

Bianchi cyklar i Karlshamn

På Jibo i Karlshamn är vi stolta över att vara återförsäljare till det anrika varumärket Bianchi. Här finner du Bianchi racercykel, mtb och andra fantastiska modeller till både dam och herr. En cykel från Bianchi är en kvalitetsprodukt som är tillverkad för att verkligen användas. Det spelar ingen roll om du bara är ute efter en bra cykel att använda till och från jobbet eller vill satsa på tävlingar på hög nivå. Väljer du att köpa din Bianchi cykel hos Jibo får du personlig hjälp hela vägen fram till beslut. Välkommen att handla i vår webbutik eller besök vår fysiska butik i Karlshamn.

Produkter från Bianchi

Jibo säljer även många andra produkter som tillbehör från Bianchi. Bianchi kläder, cykelhjälm och annat för en komplett upplevelse. Bekväma cykelkläder som är utformade för att andas, transportera fukt och kunna användas under många timmar på cykeln. Det är ett brett och varierat sortiment där det finns något för alla.