Herrcyklar

Din cykel byggs på beställning i Skeppshult


Skeppshult har tillverkat herrcyklar i Småland i mer än 100 år. De startade sin verksamhet redan 1911 och har under åren byggt upp en Skeppshult cykel som de flesta känner till. Företaget bygger cykeln själv rakt igenom med stort fokus på både miljö och kvalitet. Samtliga komponenter som används i cykeln är märkes komponenter för att garantera den allra bästa cykeln till dig.

Kvalitets herrcyklar från svenska märken

Jibo Tvåhjulsmästarna i Karlshamn har ett stort utbud av kvalitets herrcyklar från Crescent-Monark-Skeppshult-Sjösala. Sportigare modeller från Specialized och Bianchi. Elcyklar från samtliga dessa märken. Alltid ett 150-200 tal modeller i butik att välja mellan. 


Herrcykel elcykel

Från Skeppshult kan du köpa vanliga cyklar och elcyklar. En elcykel gör det lätt att ta sig runt längre sträckor då elmotorn gör det lätt att trampa. Elcykeln är utrustad med ett bra batteri, en pålitlig motor och en datorskärm på styret med information. Skeppshult använder uteslutande ett av marknadens bästa system för motor & batteri: Shimano Steps. Vi har även elcyklar från Crescent och Monark. Sjösala och Batavus. Eller varför inte en mountainbike med el från Specialized som flera gånger valts till världens bästa!