Elcyklar

En elcykel är ett bra val på många plan. Du kommer långt på en enda laddning utan att anstränga dig allt för mycket. Det är billigt att ladda upp en cykel då snittpriset per mil hamnar på 15 öre. Smidigt alternativ som dessutom är lätt att parkera inne i centrala delar av staden. Hos Jibo hittar du elcykel till dam och herr från de populära varumärkena Crescent, Monark, Winther, Bianchi, Skeppshult och Specialized. Varumärken som under många år har tillverkat och tagit fram cyklar för att använda dagligen vid exempelvis pendling till och från arbetet.

Bra vid pendling

Crescent elcykel och övriga varumärken som Monark, Winther är ett bra miljöval. Du tar dig enkelt fram dit du vill och kan samtidigt lämna bilen hemma. Tillsammans kan vi göra en insats för miljön och du slipper avgifter som parkering och tull som är kostnader du måste räkna med när du tar bilen. Att använda en elcykel i rusningstrafik är enligt undersökningar det absolut snabbaste sättet att ta sig fram när det gäller kortare sträckor. Snittiden att ta sig en mil ligger på 25 minuter.

Många olika modeller

När det kommer till elcykel finns det otroligt mycket att välja mellan. Cyklar med klassiskt utseende, mindre som är lätt att bära med sig eller trehjuling för dig som föredrar det. Du är alltid välkommen in till vår butik för att prova olika modeller och varumärken för att hitta rätt elcykel till dig. Vi säljer elcyklar från välkända varumärken som håller högsta kvalitet. Det finns många fördelar med att välja en elcykel:

- Släpper inte ut några avgaser
- Går tyst även när motorn är ikopplad
- Lätt att trampa också i branta uppförsbackar
- Du kan slå av elmotorn och använda den fullt ut som en vanlig cykel
- Billigt och miljövänligt sätt att ta sig fram på jämförelsevis med en vanlig bil