Damcyklar

Crescent, Monark, Skeppshult och Sjösala är våra svenska varumärken som funnits på marknaden länge och vi är mycket stolta över att vara återförsäljare av. Utbudet av damcyklar är riktigt stort och innefattar allt från klassiska modeller till el och hybrid/sportcyklar. I sport/hybrid och mountainbike segmenten har vi också cyklar från Amerikanska Specialized och Italienska Bianchi!

Traditionella damcyklar

Skeppshult är framförallt känt för traditionella cyklar som har en lång livstid. Cyklarna finns i både dam- och herrmodell och elcyklar. Du kan välja mellan många kombinationer av färger och alternativ för att anpassa den utifrån dina önskemål.

Elcykel för alla

En elcykel från Crescent är ett bra alternativ för dig som tycker om att ha det bekvämt, men samtidigt vill ha möjligheten att kunna cykla själv. Cykla till jobbet med hjälp av en elmotor och kom fram utan att vara svettig, på hemvägen kan du välja att cykla själv med endast lite eller ingen assistans!
Vi har elcyklar i alla modeller från Crescent, Skeppshult, Monark och Batavus. Vi har även världsmärket Specialized fantastiska elcyklar för dig som vill ha det absolut bästa!

Svensk hantverkskvalitet

Samtliga cyklar från Crescent, Monark, Skeppshult och Sjösala är ritade, designade och flertalet är också tillverkade i Sverige i de modernaste fabrikerna inom cykeltillverkning i Europa. Företagen Crescent-Monark-Sjösala ingår i Svenska Cycleurope där flera andra europeiska märken som Bianchi finns med. Skeppshult är en fristående småländsk cykelfabrik där hantverket verkligen lever kvar!

Cykel för alla tillfällen

Oavsett om du behöver en cykel i vardagen eller för att använda vid träning är en damcykel från Crescent, Monark, Sjösala eller Skeppshult ett bra val. Cyklar som håller hög kvalitet och håller under många år. Det finns en cykel som passar varje medlem i familjen för härliga cykelturer tillsammans. Kom in till oss så hjälper vi er att hitta rätt cykel oavsett ålder och tidigare erfarenhet.