Cykelglasögon

Cykla med stil genom att köpa snygga cykelglasögon hos oss på Jibo. Vi säljer cykelglasögon från Swiss eye och Bianchi där de flesta modeller har utbytbara glas. De sitter bekvämt i ansiktet och fungerar utmärkt under cykelhjälmen. Använd vid cykling efter landsväg eller i skogen när du cyklar mountainbike. Här finns cykelglasögon som passar både dam och herr vid all typ av utomhusaktivitet.

Reptåligt glas

Cykelglasögon behöver tåla att användas och glaset behöver därför vara mycket reptåligt. Stenar kan flyga upp och grenar piska över ansiktet. Tack vare reptåligt glas är inte det ett problem utan vad glasögonen är byggd för. Samma sak gäller för bågarna till glasögonen som ska vara okrossbara. Skulle du tappa och råka cykla över glasögonen är det något som dessa cykelglasögon i de flesta fall klarar av.

Utbytbara glas

Det är möjligt att byta ut glasen på cykelglasögonen. Glasen finns i flera olika färger, allt för att du ska kunna hitta din egen favorit. Vilken färg du önskar på glasen kan också variera utifrån om det är mulet, skymning eller gassande sol. Varje färg har sin egen fördel och du kan behöva prova dig fram för att hitta det som du trivs allra bäst med. Att vilja byta färg på glaset beroende på värdet utomhus är inte ovanligt.

Cykling och andra aktiviteter

Det bästa med cykelglasögon är att de inte enbart passar bra vid cykling utan en mängd andra aktiviteter. Är du ute och är aktiv i form av löpning, paddlar kajak eller annan typ av friluftsliv är cykelglasögon ett perfekt val. Tåliga glasögon som gör att solen känns behaglig för ögonen utan att du behöver vara rädd för att de ska gå sönder – cykelglasögon är tillverkade att användas av aktiva personer!