Armar, knän & benvärmare

Undvik att frysa om armar, ben och knän genom att använda värmare vid cykling. Det är mycket populära förstärkningsplagg som bör ingå i varje cyklists garderob. Jibo säljer knävärmare, armvärmare och benvärmare. Fördelen med att använda dessa plagg är att du kan cykla i dina vanliga kläder vid lägre temperaturer eftersom att de bärs närmast inpå kroppen och övriga plagg används utanpå.

Knävärmare vid cykling

Vid cykling tar knäna upp mycket av vinden och gör att kylan sprider sig snabbt. Undvik att frysa och bli kall genom att stärka upp de utsatta områdena med bra knävärmare. Samtliga typer av värmare är väldigt smidigt utformade och sitter bra direkt på huden. Dina vanliga cykelkläder kan utan problem användas över dessa utan att det känns klumpigt.

Bra passform

Knävärmare till MTB och cykling finns i flera storlekar och har en mycket bra passform. De sitter på plats på kroppen utan att glida. Plaggen är mycket bekväm att använda utan att på något sätt vara i vägen eller störande vid träning.

Håll värmen

Kyla är inte längre något problem. Ge dig istället ut och fortsätt träna i alla väder. Knävärmare, benvärmare och armvärmare kan användas även vid promenader, löpning eller all annan typ av aktivitet som du ägnar dig åt. När du väl har blivit van att använda dessa sköna förstärkningsplagg kommer du inte vilja vara utan. Köp till dig själv eller ge bort som en uppskattad present till en vän.

Undvik värk i leder

Kyla kan skapa värk i onödan. Genom att hålla lederna uppvärmda och skyddade med bekväma knävärmare blir hela träningen både roligare och lättare. Invändigt har de mjukt och skönt tyg vilket upplevs som behagligt mot huden. De skyddar även mot solens farliga UV-strålar och är något stretchig i utförandet.