Cykelkläder

Cykelkläder är en viktig del av cykelutrustningen för både professionella cyklister och hobbycyklister. De är inte bara utformade för att se snygga ut, utan också för att ge dig som cyklist den komfort och prestanda som behövs under cykelturen. Kvaliteten på cykelkläder är en avgörande faktor för att uppnå bästa möjliga resultat.

Högkvalitativa cykelkläder kan förbättra prestandan genom att ge stöd och kompression på rätt ställen samtidigt som de också minskar friktion och motstånd. Detta är särskilt viktigt för långa cykelturer där trötthet och skav kan påverka både komforten och hastigheten.

Cykelkläder är också viktiga för cyklistens säkerhet. Reflexdetaljer och hög synlighet gör att cyklisten syns bättre för andra trafikanter, särskilt under mörka förhållanden. Vissa cykelkläder är också speciellt designade för att skydda cyklisten om ni mot förmodan skulle ramla omkull.


Cykelkläder som gör skillnad


Välj bland ett brett utbud av cykelkläder för alla väderförhållanden och cykelbehov. Våra cykelkläder är framtagna för att ge maximal komfort och säkerhet under din cykeltur. Vi erbjuder ett sortiment av cykeljackor, cykelbyxor, cykeltröjor och strumpor för både herrar och damer. Alla våra cykelkläder är tillverkade av högkvalitativa material och designade för att hålla dig torr och sval under långa cykelturer. Köp dina cykelkläder nu och upplev skillnaden!

Stort utbud

Här hittar du cykelkläder från flera välkända varumärken som Fusion, Specialized och Bianchi. Kläder som håller högsta klass och är framtagna för att klara av och möta de förväntningar som cyklister har året runt.

Extra bra synlighet

Många av kläderna har inbyggda reflexer och väldigt klara färger för att det ska vara lätt att upptäcka cyklister utefter vägen. Reflexvästar och inbyggda reflexer är två exempel på hur du som cyklist syns extra bra efter vägen.

Material som andas

Vid träning blir vi varma och svettas. Det är då viktigt att materialet andas och transporterar bort fukt på ett effektivt sätt. Cykelkläder för herr och dam som andas ger en trevligare upplevelse och minskar risken för att bli både för kall eller varm. Materialet i kläderna är dessutom mjukt och följsamt för att kunna användas under många timmar i rad.

Tajt eller rörlig passform

Det finns kläder för alla. Några modeller är väldigt tajt och kroppsnära och andra är mer rymlig i sin modell. Cykelkläder ska vara bekväm för dig och anpassade utifrån den typ av träning du utför – allt från racing till mountainbike. Kom gärna in i vår butik för att prova dig fram och hitta dina nya favoriter.