Cykelkläder

Bra cykelkläder gör det ännu roligare att komma ut på en träningsrunda. De hjälper dig att prestera bättre och får dig att känna dig säkrare på sadeln. Vi säljer cykelkläder från topp till tå, i olika färger och material.

Stort utbud

Här hittar du cykelkläder från flera välkända varumärken som Fusion, Specialized och Bianchi. Kläder som håller högsta klass och är framtagna för att klara av och möta de förväntningar som cyklister har året runt.

Extra bra synlighet

Många av kläderna har inbyggda reflexer och väldigt klara färger för att det ska vara lätt att upptäcka cyklister utefter vägen. Reflexvästar och inbyggda reflexer är två exempel på hur du som cyklist syns extra bra efter vägen.

Material som andas

Vid träning blir vi varma och svettas. Det är då viktigt att materialet andas och transporterar bort fukt på ett effektivt sätt. Cykelkläder för herr och dam som andas ger en trevligare upplevelse och minskar risken för att bli både för kall eller varm. Materialet i kläderna är dessutom mjukt och följsamt för att kunna användas under många timmar i rad.

Tajt eller rörlig passform

Det finns kläder för alla. Några modeller är väldigt tajt och kroppsnära och andra är mer rymlig i sin modell. Cykelkläder ska vara bekväm för dig och anpassade utifrån den typ av träning du utför – allt från racing till mountainbike. Kom gärna in i vår butik för att prova dig fram och hitta dina nya favoriter.