Barncyklar 24"

Barncyklar på 24” Passar till barn som är 8–12 år gammal eller är 130–150 cm lång. Jibo är återförsäljare av välkända varumärken som håller hög kvalitet. Här finns många modeller, färger och alternativ att välja på. Märkescyklar har lång hållbarhet och värdet på andrahandsmarknaden är stort. En cykel från Jibo levereras alltid monterad och klar så det bara är att genast ta en cykeltur. Vi har stor erfarenhet inom cyklar och hjälper gärna till att hitta rätt.

Välkända varumärken

Välj mellan de stora varumärken som säljer barncykel på 24 tum. Monark, Sjösala, Crescent och Skeppshult är några av de stora märken som finns. En cykel från dessa tillverkare betyder cyklar som kommer att hålla under många år. När barnet har vuxit ur sin cykel är det sällan ett problem att sälja den begagnad till ett relativt högt pris.

Minska antalet olyckor

Billiga barncyklar från mindre kända varumärken är i större utsträckning inblandade i olyckor. De håller inte samma kvalitet, går lättare sönder och är inte utformade med ett lika stort säkerhetstänk som de stora varumärken använder sig av. Öka säkerheten genom att välja en kvalitetscykel till ditt barn.

Många alternativ att välja på

Det finns väldigt många modeller, färger och tillval att välja på för den som söker efter en barncykel på 24”. Både då det kommer till färger och rent utseende mässigt i ramen och detaljer. En klassisk cykel att glida fram på stan med eller en mountainbike för den som vill flyga fram i skogen.

Utforma cykeln efter behov

Till barncyklar går det att välja flera tillbehör, allt för att utforma den utifrån era önskemål och behov. Rejäla stänkskydd, cykelkorg och pakethållare kan vara detaljer som är viktig att välja till. Tillbehören går bra att både montera av och på barncykeln om ni så önskar.