Barncyklar 20"

Barn i åldrarna 6–9 år eller som är 115–140 cm lång har behov av barncykel på 20 tum. Som återförsäljare till de stora varumärkena som Crescent, Monark, Sjösala och Sjöbo kan Jibo alltid hjälpa till att hitta en passande barncykel. Det finns mycket att välja på i form av modell, färg och utseenden. Vi på Jibo hjälper vi gärna till att hitta rätt cyklar för hela familjen och levererar dom monterade vid leverans.

Glada färger

Crescent barncykel och de övriga tillverkarnas barncyklar finns i många glada färger att välja mellan. Svart, gul eller en klar rosa färg. Självklart ska barnet få en cykel i sin favoritfärg, då blir det ännu roligare att flyga fram med sina kompisar.

Fokus på säkerhet

Som alltid när det gäller barn är det viktigt att fokusera på säkerheten. Vid köp av barncykel på 20” kan säkerheten ökas genom att köpa en kvalitetscykel. Barncyklar i form av byggsats är överrepresenterade i cykelolyckor. Satsa därför på ett välkänt märke som alltid har fokus på barnets säkerhet.

Cykelhjälm

En hållbar barncykel är ett första steg. Se därefter alltid till att barnet använder cykelhjälm. Om olyckan är framme kan en cykelhjälm rädda liv. Cykelhjälmen ska ha ett grönt eller rött spänne utifrån barnets ålder. Grönt spänne löser ut om barnet exempelvis klättrar med hjälmen och fastnar i trädet.

Prisvärda barncyklar

Barncyklar från kända cykeltillverkare kan upplevas som dyr i inköp, men är över tid ett relativt prisvärt alternativ. Det något högre inköpspriset är något som kan löna in sig över tid. Flera syskon i en familj kan ärva barncykeln på 20 tum efter varandra och cykeln kommer fortsatt att vara i gott skick. När behovet av barncykel på 20” inte längre finns har de ett bra andrahandsvärde för att sälja vidare begagnat.