Barncyklar 12"

Barn som är 3–5 år eller är 90–105 cm lång har glädje av en barncykel på 12”. Jibo säljer färdigmonterade barncyklar från märken som Crescent, Monark och Specialized vilka är kända för sina cyklar i riktigt hög kvalitet. Här finns vanliga barncyklar och springcyklar som passar de minsta barnen. Vi finns här för att hjälpa er hitta rätt cykel genom hela livet. Den första barncykeln på 12 tum att lära sig och alla cyklar därefter.

Stadiga cyklar

En aluminiumram i kombination med rejäla stödhjul gör cykelturen stadig oavsett hur pass vant barnet är att cykla. Självklart går det att montera av stödhjulen när det inte längre finns ett behov, en barncykel på 12 tum är perfekt att lära sig cykla på.

Bra kvalitet

Barncyklarna är inte bara stadiga utan byggd i riktigt bra kvalitet. Det gör att cyklarna har en riktigt lång hållbarhet. Låt syskon ärva och låt dom lära sig cykla på samma cykel, eller sälj den vidare till ett bra pris på begagnatmarknaden.

Sparkcyklar

Sparkcyklar har blivit väldigt populärt bland barn. Barncykeln har då inga trampor utan barnet får sparka sig fram. Barnet får på så sätt öva upp sin balans på ett naturligt och roligt sätt innan det är dags att manövrera en trampcykel.

Hitta en favorit

Att lära sig cykla är en stor händelse i livet. Hitta därför en cykel med härliga färger och en modell som barnet kommer att älska. Som återförsäljare från de stora tillverkarna kan Jibo erbjuda ett varierat utbud där det finns en cykel för alla.

Välj roliga tillbehör

Alla cyklar blir lite roligare med rätt tillbehör. Det kan vara ringklocka, cykelkorg eller andra färgglada detaljer som lyfter fram barncykeln på 12 tum lite extra. Tillbehör går alltid att komplettera med och montera i efterhand.