Skeppshult cyklar

Skeppshult har tillverkat cyklar i Småland i mer än 100 år. De startade sin verksamhet redan 1911 och har under åren byggt upp en Skeppshult cykel som de flesta känner till. Företaget bygger cykeln själv rakt igenom med stort fokus på både miljö och kvalitet. Samtliga komponenter som används i cykeln är märkes komponenter för att garantera den allra bästa cykeln till dig.

Din cykel byggs på beställning

Beställning av en Skeppshult cykel är lite speciellt. Företaget har nämligen inte ett stort lager av cyklar ståendes utan bygger och tillverkar på beställning. Har vi inte cykeln i lager tar det normalt 7–14 dagar för Skeppshult att bygga och leverera den cykel du valt ut.

Stort utbud av cyklar

Skeppshult har ett stort utbud av både dam- och herrcyklar. Några av de modeller från Skeppshult som är extra populära är Nova, Smile och Favorit. Många av cyklarna går att få i olika färger, allt för att du ska kunna hitta din favorit cykel.

Skeppshult trehjuling

Något som utmärker Skeppshult lite extra är att de bygger en speciell trehjuling som går att få i olika utföranden i form av färg på cykeln, antal växlar och komfort. En trygg och stabil cykel som går att få i storlekarna 24”, 20” och 16”.

Skeppshult elcykel

Från Skeppshult kan du köpa vanliga cyklar och elcyklar. En elcykel gör det lätt att ta sig runt längre sträckor då elmotorn gör det lätt att trampa. Elcykeln är utrustad med ett bra batteri, en pålitlig motor och en datorskärm på styret med information. Skeppshult använder uteslutande ett av marknadens bästa system för motor & batteri: Shimano Steps.