Sjösala cyklar

Märket Sjösala grundades i skärgården med fokus på att skapa en skandinavisk cykel till folket. Resultatet blev bekväma cyklar att använda i vardagen – bockstyren och smala däck var nu bara ett minne, det skulle vara hjul som rullar lätt!

Sjösala har cyklar för alla

I Sjölsalas utbud finns det cyklar för dam, herr och barn. Samtliga modeller är utformade med fokus på stor komfort oavsett om den ska användas för att ta dig till och från arbetet eller för utflykter i naturen. Cyklar från Sjösala går att få i flera storlekar för att kunna passa dig.

Hitta din modell online eller i butik

Du hittar utbudet av cyklar från Sjösala både online och i butik. Kommer du in till oss i butik har du möjlighet att på plats prova den cykelmodell som lockar. Vi hjälper gärna till att guida dig rätt i val av en svensk kvalitetscykel från Sjösala.

Bra cykel för barn

När det är dags för den första cykeln till barnet är Sjösala ett utmärkt val. En stadig cykel som tål att användas om och om igen. Den minsta cykeln är 20” och utformad som en mindre kopia av modellen Mariedal som är en favorit hos många vuxna.

En aktiv fritid

Cyklar från Sjösala är ett perfekt val för den aktiva familjen. Klassiska i sin design som ger en skön sittställning som fungerar bra under många timmar. Perfekt för mysiga utflykter där familjen tillsammans kan komma ut och röra på sig tillsammans i naturen.