rower-gorski-specialized-epic-comp-2022-karbon-01.jpg
(Klicka för en större bild)
Specialized Epic Comp

Specialized Epic Comp

XC MTB

Du tittar på den snabbaste XC cykeln i världen. Epic för vidare arvet efter historiens mest framgångsrika heldämpade XC-cyklar och levererar en oöverträffad kombination av perfekt trampeffektivitet, lätt vikt och kontroll.

Du glömmer inte första gången du på riktigt fick smaka på riktig fart. Du vet, den där farten som får dig att le med hela ansiktet. Oroa dig inte, du kommer att le med hela ansiktet gång på gång, med Epic Comp.

En smartare BRAIN

Att blanda effektiviteten från en hardtail med en kapabel heldämpad cykel ger direkt resultat. Epic har alltid definierats av kompromisslöst engagemang för hastighet.

Ja, det och över 100 världscupsvinster och pallplatser också. Sann till sin tradition fortsätter vår senaste Epic med den mest effektiva BRAIN-dämpningen någonsin för att få ut varje millisekund av hastighet.
Nydesignad i nära samspel med ramutvecklingen, är nya BRAIN effektivare än någonsin, tar sig an en ny raceanpassad justering och ger dig en trampplattform så effektiv som du tidigare bara drömt om, samtidigt som den klarar dina stökigaste stigar med glans.

En vinnande ram

Ny design, med fullt fokus på effektiv kraftöverföring och mer självsäker hantering

Sram GX Eagle 1*12 växlar
RockShox Reba RL gaffel
Specialized/RockShox Brain dämpare bak

Grym rabatt på 2022 års modeller!

Artikelnummer:90322-5203
Enhet:st.
Storlek 
Färg 
Lagerstatus:Beställningsvara, kontakta oss för lev. tid
42.499kr / st.
58.999 kr / st.
Spara 28%
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF