teroxgra.png
(Klicka för en större bild)
Specialized Turbo Tero X 4.0 NBSpecialized Turbo Tero X 4.0 NB

Specialized Turbo Tero X 4.0 NB

elcykel


Om Turbo Tero X innebär en sak, så är det att du kommer att behöva en större karta. Med räckvidd som räcker till att cykla vartsomhelst är den här heldämpade cykeln skapad för att du ska kunna ta med dig allt och åka överallt. Med tillräckligt med utrymme att packa med ett gäng outdoorprylar kommer du att upptäcka att det är lättare än någonsin att dra iväg på nya äventyr. Den enda frågan att ställa sig är: vart ska vi?

KRAFTFULL: Cykla utanför kartan med den skarvlösa prestandan i Specialized Full Power 2.0E-motorn och Turbo-operativsystemet. Specialized Full Power 2.0E-motorn är testad i den mest krävande terrängen och i de tuffaste förhållandena för att säkerställa att du får en kvalitetsupplevelse. Ett smart operativsystem för elcykel med programvara och enheter som fungerar skarvlöst så att du nu kan cykla längre och utforska mer än någonsin förut. Det kommer mer. Med MasterMind-displayen kan du göra personliga inställningar med några enkla tryck samtidigt som du kan hålla ett öga på den beräknade räckvidden, en inbyggd funktion som ser till att du får ut maximal räckvidd och åktid. Plus att MasterMind-displayen interagerar skarvlöst med Mission Control-appen så att du kan göra trådlösa uppdateringar, aktivera funktioner för att optimera räckvidd, göra avancerade inställningar, felsöka din cykel, med mera.

SMIDIG: Potthål, gupp, stock och sten är ingen match för Tero X som med självförtroende, komfort och kontroll tämjer den vildaste terrängen. Tack vare rejäl dämpning både fram och bak, en sportig men upprätt position, våra världsrenommerade Ground Control-däck och kaxigheten med dropperstolpe har vi gjort det lättare än någonsin att utforska tuffare stigar med utökat självförtroende.

MÅNGSIDIG: Cykla över horisonten med allt du kan tänkas behöva. Tero X är utrustad med upp till 1 000 lumen i framlyset och upp till 22 lumen i baklyktan och därtill en integrerad bakre pakethållare som kan bära upp till 20 kilo med alla din äventyrsutrustning. Vi glömde visst att den har en extra pakethållare fram för 10 kilo till. Lasta på bara. En cykeltur med den här cykeln är alltid en bra idé.

Specialized Full Power 2.0E-motor med 50 Nm vridmoment och 530 Wh batteri levererar otrolig och skarvlös motorassistans och långvarig batteritid.
Artikelnummer:91622-5204
Enhet:st.
Storlek 
Färg 
Lagerstatus:Beställningsvara, kontakta oss för lev. tid
52.999kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF