Mountainbike Specialized Turbo Tero 4.0 - mountainbike elcykel

Specialized Turbo Tero 4.0 är en eldriven mountainbike som är särskilt utformad för tuff terräng och långa sträckor. Denna mountainbike passar perfekt för pendling eller bara för vardagsnöje ute i naturen.

Söker du en cykel som tål tuffare tag men som ändå kan nyttjas till annat så passar denna perfekt för dig.

En annan imponerande funktion på Turbo Tero 4.0 är dess högteknologiska display, som visar all viktig information som hastighet, batterinivå, distans och mycket mer. Dessutom kan du koppla din smartphone till cykeln med appen för att enkelt navigera, hålla koll på dina träningsmål och andra inställningar.

Läs mer eller köp Mountainbike Specialized Turbo Tero 4.0 här:
https://www.jibo.se/mountainbikes/specialized-turbo-tero-4-0-eq

Läs mer om mountainbikes här:
https://www.jibo.se/vad-ar-en-mountainbike

Köp mountainbikes här:
https://www.jibo.se/mountainbikes


En mountainbike du kan lita på


Mountainbike Specialized Turbo Tero 4.0 är en cykel du kan lita på. Den är bekväm och säker blandat med en vältestat och etablerat mountainbike utförande.

Specifikationer

Motor:Turbo Full Power 2.2-motor.
Batteri:710 Wh-batteri.
Ram: Aluminium.
Assistans vid cykling:Mission Control och MasterMind. Med dessa kan du skräddarsy hur mycket assistans du vill att motorn ska ge dig vid din cykeltur. Du kan med hjälp av microtune anpassa assistansen i steg om 10%.
Däck: Aggressiva och snabbrullande 29” hjul som ger dig grepp i alla situationer.
Bromsar: SRAM skivbromsar som levererar rejäl bromskraft.
Lås och säkerhet: Du kan använda mission control-appen för att spärra motorn på din cykel och även aktivera rörelsesensor larmet. När motorn är låst så kan bara du som ägare låsa upp den igen.
Lysen: LED lysen både fram och bak.
Pakethållare: Kraftig pakethållare som klarar av en tyngd på 27 kilogram. Pakethållaren är även kompatibel med cykelbarnstolar.