Monark cyklar

Monark är ett svenskt klassiskt cykelmärke som grundades i Sverige 1908. Namnet kan föra tankarna till kungar, men företaget har alltid tillverkat cyklar för det vanliga folket. Cykeln Monark är ett systermärke till Crescent och anses vara det prisvärda alternativet med ett lite enklare utbud av kvalitetscyklar.

Monark cyklar till hela familjen

I Monarks utbud finns det både dam- och herrcyklar och modeller för barn. Monark Karin och Monark Sigvard är två av de mest populära modellerna till vuxna. Modellerna är enkla i sitt utförande men kommer att ta dig från punkt A till punkt B alla dagar i veckan.

Cyklar till barn

För de yngre i familjen finns också Monark. Stabila cyklar till barn som håller under många generationer bara de får grundläggande omvårdnad. Barncyklarna finns i flera storlekar för att kunna passa alla åldrar. Behöver ni hjälp med att hitta den storlek som passar ert barn är ni varmt välkommen in till oss.

Monark elcykel

Monark har också många varianter på elcyklar, bland annat på den mycket populära modellen Karin. En elcykel gör det roligt och lätt att cykla längre sträckor. Vid behov är det bara att använda sig av elmotorn som gör att du utan problem orkar ta dig uppför långa backar utan att bli helt slutkörd.

En cykel för daglig användning

En cykel från Monark är framtagen för att användas varje dag året om. Vintertid kan du välja att montera dubbdäck på cykeln och fortsätta att använda den fullt ut året runt.