Cargobike Flex
(Klicka för en större bild)
Cargobike FlexCargobike FlexCargobike Flex

Cargobike Flex

lådcykel med bakhjulsmotor

Cargobike Flex är en flexibel lastcykel som genom sin mångsidighet hjälper såväl familjer som verksamheter att få ihop vardagspusslet. I många fall kan Cargobike Flex ersätta bilresor. Snällt mot både din plånbok och miljön!

Frontlådan på Cargobike Flex har två bänkar med plats för upp till fyra barn, som sitter säkert med hjälp av trepunktsbälten. Den ena bänken har inbyggt lås för säker förvaring och hjulen är i helgjuten magnesium. En stor fördel med helgjutna hjul är att det inte finns några ekrar att justera.

Du känner igen designen på ram, frontlåda och hjul från vår modell Cargobike DeLight. Men till skillnad från vår DeLight, finner du här en 45Nm motor från Bafang monterad i bakhjulet och batteriet sitter i den bakre pakethållaren.

Flex har hydrauliska bromsar samt ljusautomatik som standard, samt ett 12,8Ah batteri från Samsung/LG. Cykeln är utrustad med ett utanpåliggande 7-växelsystem från Shimano och har en beräknad räckvidd på upp till 50 kilometer

Kapell och lås finns som tillbehör, ingår ej. kapell finns som tillbehör och kostar 1295:- ex bågar som kostar 499:- paret. Godkänt fast lås från 299:-

Säljs endast i butiken i Karlshamn. Levereras fullt monterad. Vi skickar inte dessa.

Artikelnummer:1170
Enhet:st.
Färg 
 
Lagerstatus:Kontakta oss för leveranstid
33.990kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF