Cargobike Delight
(Klicka för en större bild)
Cargobike DelightCargobike DelightCargobike DelightCargobike Delight

Cargobike Delight

lådcykel med mittmotor

Cargobike DeLight är en av våra mest älskade modeller och vår absoluta premiumcykel. Det är en toppmodern lådcykel med väl genomtänka komponenter och utsökt design. Helt enkelt ett resultat av all den kunskap vi skaffat oss som Sveriges äldsta lådcykelleverantör. Med DeLight 2022 har vi utmanat oss själva och höjt såväl form som funktion ytterligare ett snäpp.

Den starka mittmonterade motorn från Bafang är integrerad för minimerat underhåll. Motorn på 80Nm ger nästan dubbelt så mycket kraft i varje tramp jämfört med en bakmonterad motor.

Dessutom känner den av hur hårt du trampar och kompenserar assistansnivån. Batteriet på 16Ah från Samsung/LG laddar du enkelt i ett vanligt eluttag. På styret finner du ett uttag för USB-laddning och cykeln är utrustad med automatisk belysning både fram och bak. Hjulen är konstruerade i helgjuten magnesium helt utan ekrar.

DeLight 2023 har bland annat ett utanpåliggande 8-växelsystem från Shimano, bakram i aluminium samt hydrauliska skivbromsar fram och bak. Batteriet sitter väl dolt i ett låsbart förvaringsutrymme i den bakre sittbänken. I lådan finns säten med plats för upp till fyra säkert bältade barn eller utrymme för rejält med packning.

Kapell och lås finns som tillbehör, ingår ej. Kapell finns som tillbehör och kostar 1295:- ex bågar. Bågar kostar 499:- paret. Godkänt fast lås från 299:-

Säljs endast i butiken i Karlshamn. Levereras fullt monterad. Vi skickar inte dessa.

Artikelnummer:1150-1
Enhet:st.
Färg 
 
Lagerstatus:Kontakta oss för leveranstid
40.999kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF