Cargobike-Classic-Electric.jpg
(Klicka för en större bild)
Cargobike Classic

Cargobike Classic

lådcykel med bakhjulsmotor

I nya 2023 utförandet har vi försett denna lastcykel med hydrauliska skivbromsar fram och bak. Växelsystemet består av 6 utanpåliggande växlar från Shimano. Den underhållsfria motorn på 45Nm från Bafang är monterad i bakhjulet och cykeln är en av de få lastcyklarna i världen som är SGS & TÜV-godkänd och är konstruerad för att ge rejäl stabilitet i tyngdpunkten.

Cargobike Classic Electric har plats för upp till fyra bältade barn och önskas mer plats för varutransporter går sittbänkarna enkelt att fälla upp. En av bänkarna fungerar dessutom som smart, låsbar förvaringslåda. Batteriet är på 470Wh/13Ah från Samsung med inbyggd lampa och sitter i pakethållaren bak. Beroende på last, vindmotstånd eller muskelkraft har Classic en beräknad räckvidd på 20-40 kilometer. Kraftfulla och säkra hydrauliska skivbromsar på alla hjulen.

Kapell och lås finns som tillbehör, ingår ej. 2 barns kapell kostar 659:- och det stora 4 barns 995:- ex bågar. Bågarna kostar 499:- paret för samtliga modeller. Godkänt fast lås från 299:-

Säljs endast i butiken i Karlshamn. Levereras fullt monterad. Vi skickar inte dessa.

Artikelnummer:1270-1
Enhet:st.
Färg 
 
Lagerstatus:I leverantörs lager, leverans inom 10 dagar
32.990kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF