Förmånscykel och delbetalning

logo-BusinessBike

Tillsammans med vår partner Resursbank erbjuder vi i vår butik och webbutik flera avbetalningsalternativ. I butiken kan vi direkt göra en ansökan för att du ska kunna delbetala dina inköp, villkoren får du på plats. I webbutikens kassa kan du välja att delbetala dina inköp med ResursBank konto och själv bestämma hur och hur länge du vill dela upp ditt köp.

Nu erbjuder vi också förmånscyklar genom vår partners Businessbike & Epassi

En helt automatiserad leasingtjänst för företag och anställda som är förmånlig, enkel och enligt de nya reglerna för förmånscykel. Du väljer ut och hämtar din cykel hos oss, vi sköter service och underhåll. All adminstration sköts enkelt och säkert av Businessbike tillsammans med oss.

Du kan spara upp till 50% av kostnaden mot att köpa cykeln privat, kostnaden dras på din bruttolön (innan skatt) under 36mån. Försäkring ingår under tiden. När leasingavtalet löper ut kan du antingen köpa den för ett mycket fördelaktigt pris eller så återgår den till leasingbolaget och du kan om du vill välja en ny. Cykelns pris från 5000:- -150.000:- (din arbetsgivare kan välja ett lägre maxbelopp)

Kontakta oss för ett förslag eller mer info: 0454-15550 eller förmånscykel@jibo.se