specialized-vado-sl-40-eq-2022.jpeg
(Klicka för en större bild)
Specialized Vado SL, 4.0 EQ

Specialized Vado SL, 4.0 EQ

Specialized elcyklar

Nya Vado SL är ett litet underverk bland elcyklar i vikt och prestanda, Helt integrerat närmast osynlig batteri på 320wh ger den superlätta SL modellen oväntade prestanda och känslan av en "vanlig" hybridcykel, Upptill över 180km körsträcka med range extender! STD upp till över 100km.
Vikt 15kg...
Utrustad med belysning fram och bak, 210 Lumen i framlampan! Snygg anpassade fabriksmonterade skärmar och pakethållare från Racktime, Sram NX 1*11 växlar och hydrauliska skivbromsar.
Detta är inte en vanlig elcykel!

Det finns ingen annan elcykel som uppnår den här kvaliteten på cykelupplevelse, räckvidd och kraft, som samtidigt är såhär lätt att bära. Turbo Vado SL 4.0 EQ är perfekt för din dagliga pendling, snabba ärenden och för att ta dig runt på stan. Extra stark, inbyggd belysning både fram och bak gör att du både ser och blir sedd. DRYTECH-skärmarna håller vatten och smuts borta och pakethållaren är redo för dina cykelväskor och andra tillbehör. Det här är din partner för vardagen.

Helintegrerat och säkert Specialized 320 Wh batteri i underröret är kompatibelt med extern Range Extender för ytterligare räckvidd, totalt upp till 195 km.
Specialized SL 1.1 lättviktsmotor på 240W / 35Nm dubblerar din naturliga kraft och assisterar upp till 25 km/h.
Turbo SL:s bakre pakethållare är kompatibel med Racktime för dina favoritväskor och tillbehör och DRYTECH-skärmarna håller dig ren från smuts.
Lättviktsram i premium E5 aluminium.
Stilren invändig kabeldragning, fästen för stänkskärmar/pakethållare och reflexdekaler.
Hydrauliska diskbromsar i premiumkvalitet för maximal bromskraft.
Stark, inbyggd belysning både fram och bak för att se och bli sedd.

Artikelnummer:93920-5404
Enhet:st.
Storlek 
Färg 
Lagerstatus:Beställningsvara, kontakta oss för lev. tid
38.999kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF