sleqgra.png
(Klicka för en större bild)
Specialized Vado SL 4.0 EQSpecialized Vado SL 4.0 EQSpecialized Vado SL 4.0 EQ

Specialized Vado SL 4.0 EQ

Specialized elcyklar

Nedsatt från 39.999:-

Möt Vado SL. Den här superlätta elcykeln har designats för att klara allt från daglig pendling genom urbana landskap till snabba träningspass. Behöver du bära cykeln? Inga problem. Den väger 40 % mindre än fullpower-Vado och det finnns ingen annan elcykel som uppnår den här kvaliteten på cykelupplevelse, räckvidd och kraft, som samtidigt är såhär lätt att bära. Det är bara att hoppa på och börja trampa.

Vado SL kommer utrustad med allt du behöver för att börja cykla direkt. Du får till att börja med inbyggda lysen så att du ser och syns. Sen gör MasterMind Turbo Control Unit (TCU) det lätt att hålla koll på alla dina data. Nimbusdäcken rullar snabbt både på vägen och offroad med ordentligt med grepp och Vado SL:s låga vikt gör den perfekt för stadslivet. Förutom att den är lätt att cykla på går den utmärkt att bära med uppför trappor och att ta med på tåget. Det går även bra att hänga den på väggen.

Så oavsett om du vill cykla långt eller fort eller båda, får du självförtroendet att göra det med fjäderlätta Vado SL.

LÅG VIKT: Kategoriledande låg vikt uppnås med Turbo SL-systemet, optimerade rammaterial, design och komponenter; låt dig överraskas av hur lätt det är att lyfta den här cykeln upp på cykelstället, bära den uppför trappor eller ta dig runt i stan.

BEKVÄM OCH PÅLITLIG: Både kroppsposition och hantering har optimerats för att ge överlägsen komfort, självförtroende och kontroll. Kraftfulla hydrauliska skivbromsar lyder, även i hög fart och större däck ger maximalt grepp i kurvor och inbromsningar.

TURBO SL: Hjärtat i Vado SL är Turbo SL-systemet. Ett avancerat och integrerat elcykelsystem som levererar kombinationen av kraft, låg vikt, naturlig känsla, anti-stöldfunktioner, träningstips, cykeldator och mer.

Hastighetsgränsen vid vilken motorn slutar stödja kan variera avsevärt beroende på region och baseras på lokala krav. Det kan också påverka räckvidden: en högre hastighetsgräns kan leda till mindre räckvidd.
Artikelnummer:93922-5304
Enhet:st.
Storlek 
Färg 
Lagerstatus:Beställningsvara, kontakta oss för lev. tid
31.999kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF