Elcyklar Batavus Oxford

Elcyklar du kan lita på.

Batavus Oxford är en utmärkt elcykel från det holländska varumärket Batavus, som är en av Europas främsta tillverkare av elcyklar. Denna elcykel är enkel att använda och mycket bekväm att åka på. Den har en stark mittmotor som ger ett jämnt och kraftfullt stöd när du trampar, vilket gör att du enkelt kan ta dig upp för backar och motvind.


Ramverket på Batavus Oxford är tillverkat av lätt aluminium, vilket gör att cykeln är enkel att hantera och även lätt att bära när du behöver. Cykeln är också utrustad med en 400Wh batterikapacitet som ger dig tillräckligt med kraft för att ta dig långa sträckor utan att behöva ladda igen.


Denna elcykel har också underhållsfria rullbromsar och handbromsar från Shimano på båda hjulen, vilket ger dig utmärkt bromskraft och säkerhet när du behöver det som mest. Du kan också enkelt justera din hastighet tack vare 7 växlar från Shimano Nexus.


Batavus Oxford har också en stor korg som gör det enkelt att bära med sig saker när du cyklar och en integrerad belysning som gör att du alltid syns tydligt på vägen.


Läs mer eller köp Batavus Oxford Elcykel här:

https://www.jibo.se/elcyklar/batavus-oxford-elcykel


Köp elcyklar här:

https://www.jibo.se/elcyklar

Elcyklar Batavus Oxford | Jibo

En elcykel du kan lita på

Elcyklar från Batavus är en cykel du kan lita på. Den är bekväm och säker.


Specifikationer

Motor: Mittmotor

Batteri: 400Wh.

Ram: Aluminium.

Assistans vid cykling: Ja

Bromsar: Underhållsfria rullbromsar/handbromsar från Shimano, fram och bak.

Lysen: LED lysen fram.

Pakethållare: Ja. Kraftig och stor pakethållare.