Komponenter & delar

Jibo säljer ett brett utbud av komponenter och delar till cykel. I sortimentet hittar du bland annat växelöra, wattmätare, stödhjul och mycket mer. Allt från små delar som är väldigt viktig för cykelns funktion till olika typer av tillbehör som hjälper barn att lära sig cykla. En cykel består av många delar och det finns mycket att välja på för att få den bästa upplevelsen. Hittar du inte det du söker får du gärna kontakta oss via mail eller telefon – vi försöker alltid hjälpa till att hitta rätt produkter!

Tillbehör och komponenter till cykel

Vissa komponenter till cykel är viktigt att de här hela, andra kan underlätta eller vara ett roligt inslag. Jibo har lite av varje – allt för att du ska kunna ta hand om din cykel. Nedan presenteras några av de produkter du hittar i denna kategori.

Växelöra

Växelöra på cykel har en viktig funktion. En liten bit av aluminium som fungerar som ett fäste mellan ramen och bakväxeln. Är detta skadat eller snett rekommenderas du att montera ett nytt innan du använder cykeln, för att undvika att mer omfattande skador uppstår på dig eller din cykel.

Wattmätare

Ta träningen till nästa nivå genom att montera en wattmätare på din cykel. Då blir det ännu enklare att följa och se hur du faktiskt presterar vid en träningsrunda på cykeln. Du kan dessutom utmana dig själv enkelt genom att försöka förbättra din prestation.

Stödhjul

Alla har vi varit barn någon gång och lärt oss att cykla. Stödhjul är ett lämpligt hjälpmedel som kan anpassas utifrån barnets behov. Stödhjul till cykel er en trygghet tills att barnet är redo att börja prova cykla utan stöd.

Tandemstång

Cykla säkert med barnen i trafiken. Genom att använda en tandemstång låser du fast barnets cykel i din. Barnet kan då själv välja att bara åka med eller även själv trampa.