Cykelväskor

Cykelväskor är inte bara ett smart tillbehör på en cykelsemester utan är även ett bra val i vardagen. Stora och små väskor, praktiska väskor att hänga på styret och pakethållaren i alla former och färger. Ett perfekt redskap för att få med sig allt från matkassar till dator och arbetsredskap.

Mjuka och hårda cykelväskor

Det finns cykelväskor som är mjuk i tyg och hårda boxar att montera. Mjuka väskor går att vika ihop och tar mindre plats vid förvaring men det som förvaras i en hård cykelväska är betydligt mer skyddat.

Box med lås

Cykelväskor i form av en box är ofta låsbara. Ska du in på en affär är det tryggt att lämna cykelväskan kvar på cykeln då det bara är att låsa. Lås in exempelvis hjälmen för att slippa släpa runt på den. Boxar monteras enkelt bak på pakethållaren och finns i flera olika storlekar som avgör hur mycket förvaring som går i.

Cykelkorg till styret

Montera en cykelkorg fram på styret och slipp använda ryggsäck. I en cykelkorg går det i mycket mer än vad du kan tro. För regniga dagar finns det smidiga skydd att dra över för och skydda innehållet i korgen.

Cykelväskor för alla väder

Hitta en cykelväska som klarar av alla väder. Sol, regn och snö är inga problem. Innehållet i cykelväskan ligger skyddat under hela cykelturen. Vid köp av en större cykelväska kan du till och med få ner en kylväska – perfekt att kunna ha med sig kyld dryck under cykelturen!