Cykeltillbehör

Cykeltillbehör är en viktig del av en cykel, och det finns många olika alternativ att välja mellan. Det kan vara svårt att veta vilka cykeltillbehör som är rätt för dig och din cykel, men det finns några grundläggande cykeltillbehör som alla bör ha. En bra cykelpump är ett måste, liksom komponenter och delar och en bra väska för att bära med dig detta. 

Andra populära cykeltillbehör inkluderar cykelkorgar, cykelbelysning, cykellås för att låsa din cykel och cykeldatorer.

När du väljer cykeltillbehör, se till att du får kvalitet för pengarna och att tillbehören passar din cykel och dina behov. Köp cykeltillbehör idag och få ut mesta möjliga av din cykelupplevelse!

Det finns många olika typer av cykeltillbehör att komplettera sin cykel med. Cykeltillbehör hjälper dig att göra livet med cykel lättare och lite roligare. Här hittar du flaskhållare att montera direkt på ramen, barnsitsar, belysning, cykelväska till styret och mycket mer.

Cykelsitsar till barn

Låt barnet åka säkert på cykeln. Jibo säljer barnsitsar till barn i förskoleålder. Cykelsitsar kan monteras både fram på styret och bak på pakethållaren. Samtliga barnsitsar är utrustade med godkända trepunktsbälten att spänna fast barnet med.

Utrusta cykeln rätt

I kategorin cykeltillbehör kan du hitta olika tillbehör som gör det möjligt att utrusta cykeln som du själv önskar. Köp ett par pedaler till din mountainbike eller nya skärmar för att slippa att vatten och lera stänker upp då det är blött ute. Du kan välja att bläddra bland cykeltillbehör online på vår hemsida eller komma in i vår butik.

Vattenflaska på cykeln

Att ha vattenflaskan nära under ett träningspass är alltid skönt och gör att du dricker mer. Genom att montera en flaskhållare direkt på ramen behöver du inte ens stanna utan kan dricka i farten. Flaskhållare och vattenflaskor finns i många olika färger och designer för att du lätt ska kunna hitta din egen favorit.

Cykeldator

Ett annat cykeltillbehör som underlättar träningen är en cykeldator. Här får du lätt koll på träningen. Sträcka, hastighet och mycket annan information. Med en cykeldator blir det lätt att utmana dig själv gång på gång!