Touringcykelskor

Cykla touring är inte bara en träningsform, det är för många en livsstil. En touring cykelsko gör det möjligt att fortsätta trampa mil efter mil och få ut så mycket som möjligt av träningen. Hos Jibo hittar du touringcykelskor för både dam och herr i flera storlekar och utföranden.

Populära touringcykelskor

Välj bland populära touringcykelskor från välkända varumärken. Vi har specialiserat oss på att sälja produkter från Specialized, men säljer även produkter från andra tillverkare. Specialized tillverkar en lätt touring cykelsko som har en riktigt styv sula. Sulan hjälper dig att ge ännu mera kraft till pedalerna för att få hjulen på cykeln att snurra ännu snabbare och längre. Passformen är viktig och de sitter skönt på fötterna även under många timmars användning. Den styva sulan i kombination med riktigt bra passform minskar risken för värkande fötter då den avlastar foten på ett korrekt sätt. Skorna passar till racerpedaler och det finns flera olika system som de kan använda, säkerställ det är rätt system som finns på dina pedaler.

Ett brett sortiment

I det breda sortimentet finns det touringcykelskor i många storlekar, färger och mönster. Här går det att hitta enfärgade skor i diskreta färger likaväl som färgglada modeller som sticker ut lite mer. Jibo säljer även tillbehör till din touring cykelsko som gör cykelturen roligare i alla väder. Det finns överdrag att ha med på varje cykeltur som håller foten både varm och torr under blöta och kyliga dagar, likaväl som sköna sulor att använda. En touring cykelsko är tillverkad för att andas och transportera bort fukt och väta på ett mycket effektivt sätt under dina cykelturer. Det är enkelt att ta på och av skorna genom smarta spännen som dessutom gör det möjligt att anpassa hur tajt de ska sitta på din fot.