Spinningskor

Spinning är en pulshöjande aktivitet som fungerar för alla åldrar och på alla nivåer. Med rätt utrustning blir träningspasset både roligare och mer effektivt. Spinningskor låter dig fokusera på att trampa effektivt och länge istället för att få ont i fötterna. Det fäste som används på spinningcyklar heter SPD – därför behöver du vara uppmärksam så att skorna har samma fäste.

Cykelskor för spinning

Måste jag ha en speciell cykelsko för spinning? Nej det är inget tvång, men som med mycket annat blir det roligare med bra förutsättningar. Spinningskorna har en styv sula som gör det mycket mer komfortabelt vid varje tramptag. Eftersom den förhindrar att skon böjs runt pedalen minskar risken för ömma fötter samtidigt som du kan lägga lite mer kraft vid varje tramptag. SPD-fäste är det som vanligen används även på mountainbikes vilket gör att spinningskor kan användas inom flera områden. Cykelskor för spinning är tillverkade för att användas och transporterar därför bort svett och fukt på ett riktigt bra sätt.

Populära varumärken

På Jibo älskar vi cykling och vill att varje träningspass på cykel ska vara den bästa någonsin. Därför är vi återförsäljare av välkända varumärken. Här hittar du framför allt spinningskor från Specialized som är en av de största tillverkarna i världen inom cykelsport. Från Specialized hittar du skor för spinning som både har en otroligt låg vikt i kombination med att den är riktigt bekväm att bära. Den har en passform som fungerar för de flesta fötter och håller en riktigt hög kvalitet. I utbudet finns det spinningskor i flera olika färger och prisklasser som gör det möjligt för dig att hitta ett par favoriter. Ditt nästa träningspass i ett par riktigt bra spinningskor kommer att vara en angenäm upplevelse, perfekt för dig som är redo att ta träningen till nästa nivå!