Cykelskor

Bekväma cykelskor ger en helt ny upplevelse vid cykling inom alla grenar. Rätt par cykelskor gör att cykeln inte känns som ett tillbehör utan som en förlängning av din egen kropp. Jibo säljer cykelskor inom alla prisklasser och från en rad olika varumärken. Här finns cykelskor till dam och herr – hitta dina nya favoriter redan idag.

Välj rätt cykelskor

En av de saker som skiljer vanliga skor från cykelskor är att de har en styvhet i sulan för att skon inte ska forma sig runt pedalen och på så sätt ge dig maximal kraft i varje tramptag. Cykelskor delas vanligtvis in i två kategorier: Racer och MTB. De olika typerna av cykelskor använder sig av olika system till pedaler, därför är det extra viktigt att vara säker på att välja rätt system i de fall där det redan sitter pedaler med pedalclips på cykeln. Användning av cykelskor minskar risken för att du blir öm i fötterna samtidigt som de låter dig använda din kraft på rätt sätt.

Välkända varumärken

Jibo säljer cykelskor från flera välkända varumärken men är specialiserade på Specialized. Specialized är ett av världens största cykelmärken och har ett brett utbud i alla prisklasser, här kan alla hitta något som passar. Skorna är väldigt lätt och har en ordentlig styvhet vilket gör att de är mycket bekväma. Det finns cykelskor för alla fötter och den som cyklar i kyligare väder kan komplettera med ett par skoöverdrag som både värmer skönt och är vattentäta. Perfekt att ha med på alla turer för att slippa bli blöt om fötterna. Du kan ta del av vårt utbud av skor nedan eller komma in i butiken för att få hjälp och hitta dina nästa trotjänare. Vi som arbetar i butiken är riktiga cykelentusiaster och delar gärna med oss av den kunskap vi har.