Cykelmössor & kepsar

Skydda huvudet från både vind och solens heta strålar genom att använda en tunn cykelmössa eller en klassisk cykelkeps under hjälmen. Oavsett typ av väder är det alltid rätt att använda sig av cykelkeps, både i skogen och efter landsvägen. Hos Jibo hittar du flera olika modeller och kan välja mellan ett brett utbud av färger.

Klassiska cykelkepsar

Klassiska cykelkepsar är tillverkade för att passa optimalt under en cykelhjälm. De är väldigt tunna för att passa till de flesta hjälmar. Du får gärna ta med din egen hjälm till butiken för att prova ut en cykelkeps eller cykelmössa som har bästa möjliga passform under hjälmen. Välj bland ett brett utbud av klassiska cykelkepsar som passar både till dam och herr.

Passar även i vardagen

Cykelmössa och cykelkeps fungerar inte bara till de som tränar cykling utan fungerar minst lika bra för dig som cyklar till och från jobbet. Det kan vara svårt att hitta en vanlig mössa som sitter skönt under en hjälm, köp istället en bekväm cykelmössa och använd i vardagen. Perfekt för dig som på daglig basis cyklar till och från arbetet.

Kända varumärken

Hos Jibo kan du köpa klassiska cykelkepsar från välkända varumärken i en mängd olika färger. Vi är återförsäljare av exempelvis Specialized och Bianchi som säljer produkter av hög kvalitet. Investera i dig själv och din cykling med produkter som håller för användning under många år.

Öronskydd

Tycker du inte om att använda keps eller mössa finns det speciella öronskydd istället. De håller det jobbiga vindbruset borta och kan användas vid allt från cykling och löpning till turer med båten. Det finns många användningsområden till dessa mjuka plagg som sitter skönt över öronen. Även om den tjutande vinden i öronen dämpas kommer du ändå att kunna höra samtal med andra personer i din omgivning.