Cykelkläder dam

Cykla med stil genom att köpa snygga och funktionella cykelkläder. Här hittar du vårt sortiment samlat på ett och samma ställe, från Crescent bib shorts till tröjor, handskar och andra plagg som du kan behöva. Köp matchande kläder från samma märke eller blanda fritt och välj de cykelkläder som du gillar bäst. Jibo säljer funktionella kläder i hög kvalitet för alla tillfällen. Vi hjälper dig gärna att prova ut och hitta dina nya favoriter.

Stort utbud av kläder till cyklisten

Vi säljer cykelkläder för alla tillfällen oavsett om du kastar dig ut på slingrande stigar i skogen med mountainbiken eller glider fram i hög fart på landsvägscykel. Bekväma cykelkläder som hjälper dig att prestera ännu bättre och gör träningen roligare. Handskar som ger dig ett extra bra och skyddande grepp på styret eller vadderade cykelbyxor som ger en behagligare tur. Utbudet bjuder på kläder från topp till tå, här kan du handla hela din outfit från topp till tå.

Välkända varumärken

Jibo är återförsäljare till många av de ledande varumärkena på marknaden. Några av de märken du hittar hos oss är: Specialized, Bianchi och Crescent. Kläder för alla årstider som transporterar bort svett på sommaren och skyddar mot den bitande vinden på hösten.

Investera i bra cykelkläder

Bra cykelkläder är väl värda sina pengar. De kommer att kunna användas under flera säsonger. Det går lika bra att använda team Crescent kläder vid spinning inomhus som cykling utomhus. Strumpor med lätt vaddering som sitter bra på foten och ger kompression. Liva upp träningen med härliga färger som exempelvis rosa, orange och grön eller köp mer neutrala kläder som går i svart.