Cykelbyxor för vinter

Håll dig varm under kyligare dagar med ett par bra vinterbyxor. Vinterbyxorna skyddar bra från vind som annars skulle kyla ner dig. Många vinterbyxor har dessutom en skyddande yta som är vattenavvisande vilket förhindrar att du blir allt för våt eller blöt. Passar bra att använda kyliga höstdagar eller vinterdagar då det inte är allt för kallt än. Jibo har ett brett utbud som håller dig torr och komfortabel i alla väder – upptäck vinterkläder för cykling.

Välkända varumärken

Jibo säljer vinterbyxor till cykling från välkända varumärken. Här hittar du Bianchi, Specialized och Pearl Izumi. Pearl Izumi har varit aktiva på marknaden i över 60 år och kommer hela tiden med nya innovativa lösningar på vinterkläder för cykling. De tillverkar kläder med de fyra grundmaterialen: transfer, thermal, barrier och softshell som både är väldigt bekvämt att bära samtidigt som de värmer skönt. Genom att investera i vinterkläder till cykling kommer du också att förlänga säsongen avsevärt. Med rätt kläder är det inget som hindrar att ge dig ut året runt.

Med eller utan hängslen

Om du önskar hängslen på dina cykelbyxor kan bara en smaksak. Cykelbyxor med hängslen sitter närmare kroppen och rör sig inte lika mycket, vilket kan minska risken för skav. Samtidigt kan många uppleva att det är betydligt skönare utan, och välja ett par thermafleece tights utan hängslen som vinterbyxor till cykling. Här kommer du att behöva prova dig fram för och hitta det som fungerar bäst för dig. Oavsett vad du föredrar har vi cykelbyxorna till dig att använda kalla dagar!