Cykelbyxor med hängslen

Var säker på att dina cykelbyxor sitter kvar på plats. Hängslen håller dina cykelbyxor närmare kroppen vilket också minskar att de glider och skaver. I sortimentet finns cykelbyxor med hängslen till både dam och herr. Vi säljer kläder från många kända tillverkare vilket ger ett brett utbud av modeller, färger och former. Behöver du hjälp med att hitta rätt cykelbyxor med hängslen kan du alltid kontakta oss så berättar vi mer.

Hållbara cykelbyxor

Jibo satsar på att sälja cykelbyxor med hängslen av riktigt hög kvalitet. Därför hittar du tillverkare som Specialized och Pearl Izumi i utbudet. Det är tillverkare som under lång tid har utvecklat produkter till cyklister, med fokus på att de verkligen ska använda. Köper du ett par cykelbyxor från någon av de stora tillverkarna kan du räkna med att kunna använda produkten under lång tid.

Till alla årstider

Det finns cykelbyxor med hängslen för alla årstider. Sommartid kan det vara skönt med ett par som inte kortare i benen och kyligare dagar något lite varmare. Utformningen på cykelbyxor som har hängslen är oftast att framsidan har en djup urringning. Urringningen är placerad fram för att hängslena inte ska vara ivägen eller skava mot huden. Många modeller har också pad i rumpan för att du ska klara av att cykla under många timmar utan att bli öm i rumpan. Ett par riktigt bra cykelbyxor är värd varenda krona. Att cykla blir mycket roligare när du använder bra produkter som är bekväm och följsam på kroppen.