Cykelbyxor

Hos Jibo hittar du cykelbyxor till dam och herr av bra kvalitet. Rätt kläder vid träning kan göra att du snabbt förbättrar dina prestationer. Vadderade cykelbyxor gör det möjligt att ta längre cykelturer och fungerar lika bra som spinning byxor. Genom att investera i ett par av bra kvalitet kommer du under många år ha cykelbyxor att använda. Vill du ha hjälp med att hitta rätt modell hjälper vi gärna till!

Sköna cykelbyxor

När du provar olika cykelbyxor och spinning byxor är det viktigaste att du trivs i dom och att de är bekväm att använda. Cykelbyxor finns i flera olika utföranden, från shortsmodell till modeller med ben i full längd. Byxorna finns både med och utan hängslen, där kan du behöva prova dig fram till vad du trivs bäst i.

Vadderade spinning byxor

Byxor som är avsedd att användas i spinning eller cykling har vadderad, eller en padding som det heter, i rumpan. Cykelsadlar är sällan bekväma och kan orsaka smärta, istället för att härda ut finns det kläder att köpa som gör hela cykelturen bekvämare och trevligare på alla sätt. Vi vågar påstå att de flesta som väl provat vadderade byxor inte vill cykla utan.

Välkända varumärken

Vi är återförsäljare av flera välkända varumärken.

Specialized

Ett cykelföretag som finns i hela världen och är känt för att vara innovativt och väldigt drivande och har cykelkläder i alla prisklasser. De säljer ett brett utbud av cykelbyxor i modeller till både dam och herr.

Bianchi

Säljer kollektioner av kläder som matchar deras cyklar. De har två kategorier där Sportline är den enklare med något mer lössittande kläder och Reparto Corse är av högsta klass och sitter med en tight passform på kroppen.