Byxor

Med rätt cykelkläder kan du snabbt förbättra dina prestationer samtidigt som du känner dig säker och bekväm på sadeln. När du väljer cykelkläder, framför allt byxor, bör du tänka på att plaggen bör ha en lång livslängd. Investera gärna i riktig kvalité, det sparar du på i längden. I vårt sortiment finns ett stort urval av cykelkläder. Här kommer en kortare presentation av några:

Specialized

Specialized, som kanske är det mest drivna och innovativa cykelföretaget i världen, kan naturligtvis inte låta sin kollektion av cykelkläder annat än i toppklass. Alla cykelkläder som bär deras namn är därför bland de vassaste du finner i respektive prisklass.

Bianchi

Bianchi har en kollektion kläder som väl matcharv deras cyklar. De finare Reparto Corse är högklassiga plagg med tight passform och Sportline är lite enklare, lösare kläder. Flertalet från Nalini i Italien, samtliga producerade i Europa.

Pearl Izumi

Pearl Izumis prestanda och innovationsdrivna cykelkläder bygger på 60 års kunskaper från tävling, tester, erfarenhet och kontinuerlig utveckling. Deras material är framtagna för att möta naturlagarnas krav på cyklister, året om. Cykelkläder från Pearl Izumis serie Select är rymligare än Elite och HighEnd plaggen i P.R.O-serierna. Det vill säga, är du inte byggd som en "proffscyklist" sitter kanske ett cykelplagg ur P.R.O-serien tightare än du önskar och i sådana fall kan en större storlek vara nödvändig, inte annars. Vi har också Crescentś kollektion av matchande kläder för dig som kör svenskt. När du väljer cykelkläder och framför allt byxor så tänk på att plaggen har lång livslängd, det är alltså väl investerade pengar att lägga några extra kronor här.