evade3svart.jpg
(Klicka för en större bild)
Specialized S-Works Evade 3 MipsSpecialized S-Works Evade 3 Mips

Specialized S-Works Evade 3 Mips

aerohjälm med Mips & ANGI ready

Den mest aerodynamiska väghjälmen i pelotonen andas nu bättre. S-Works Evade 3 uppfanns inifrån och ut för att svalna bättre, vilket gör den till det snabbaste valet för fler etapper.

Genom omfattande Computational Fluid Dynamics och Win Tunnel-tester skapade vi en bakre "diffusor" som hjälper till att minimera drag och förbättra ventilationen. Diffusorn hjälper till att optimera aeroprestanda genom att låta luft släppa ut lättare och förbättrar ventilationen genom att dra 10% mer luft genom hjälmen vid en given hastighet.

Occipital Base Adjustment optimerar komforten genom att anpassa passformen till individuell huvudform och hjälmvinkeln kan justeras för kompatibilitet med glasögon. Ett justerbart Tri-Fix-webbsystem ger ryttarna ökad komfort med uppdaterade, tunnare 10 mm band som minimerar rembuller. Och det ANGi-klara, ultralätta Mindset-mikrorattpassningssystemet med höjdjusterbarhet har uppdaterats för förbättrat grepp och reaktion för enkel passform när du är på språng.

Vår ultralätta och ytterst bekväma MIPS Node Air-teknik är integrerad direkt i hjälmstoppningen, med ett elegant lågfriktionsskikt som är utformat för att sprida rotationskrafter. Med Specializeds egenutvecklade utvecklingsarbete lade vi till perforeringar för att maximera andningsförmåga, prestanda, komfort och viktbesparingar.

Uppfyller U.S. CPSC Safety Standard för cykelhjälmar för personer som är 5 år och äldre.

Förstorade främre ventiler hjälper till att öka ventilationen.
Bakre diffusor för aero- och ventilationsfördelar.
MIPS Air Node är MIPS mest ventilationsfokuserade lösning.
Justerbar Tri-Fix webbdelare ökar komforten genom personlig passform.
Precision, full-wrap polykarbonat skal för ökad hållbarhet och premium finish.
Optimerat EPS-skum med dubbla densiteter.

Artikelnummer:60723-1003
Enhet:st.
Storlek 
Färg 
Lagerstatus:Beställningsvara, kontakta oss för lev. tid
3.699kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF