Crescent Sportcyklar

Crescent sportcyklar passar dig som inte vill behöva välja mellan en ren sport- eller vardagscykel. Det är en typ av hybridcykel som är mångsidigt utformad för att klara av att både fungera för lugna cykelturer i stan och för intensiva träningspass på cykel. Vi på Jibo hjälper dig att utforma din cykel precis som du önskar med pakethållare, lås och skärmar då det går att välja till som tillval. Självklart monterar vi det på din cykel vid leverans om du önskar.

Cykeln som fixar det mesta

En sportcykel är perfekt att använda till lite av varje. Många som pendlar till och från jobbet med cykel uppskattar denna modell. Den fungerar lika bra att använda inne i staden som efter lands- och grusväg. Crescent sportcyklar till dam och herr kommer i flera olika modeller för att du ska kunna hitta din favorit. Många av modellerna går att välja i flera olika färger som är både matta och metallic.

Slipp göra ett val

Tycker du om att cykla men har haft svårt och bestämma dig för vilken typ av cykel du skulle vilja ha – en för turer till och från jobbet eller en som det går att träna riktigt bra på? I så fall är en sportcykel den perfekta lösningen. Både motionärer och pendlare är nöjd med att ha en cykel med så brett användningsområde, både fullt fungerande i vardagen och för långa och intensiva träningsturer i hög fart.

Utanpåliggande växlar

Jämfört med en vanlig cykel så har Crescent sportcyklar utanpåliggande växlar. Effekten blir att cykeln får ett helt annat driv och rull än då växlarna är inbyggd och det finns en fotbroms. Det gör att du kan cykla snabbare och på kortare tid ta dig längre sträckor, dessutom är det lite roligare med mer fart!