Crescent Classic cyklar

Det här är cykeln för dig som söker en tidlös klassiker som är inspirerad från förra seklets början. En Crescent Classic cykel är tillverkad för den som inte har bråttom att ta sig fram till sitt mål, istället framställs cykeln som en promenadcykel att lugnt glida fram på. Ett klassiskt utseende kompletteras med att cykeln är utformad för att fungera bra att frakta varor på precis som förr i tiden.

Enkel och stabil utformning

Crescent Classic har inte massor av extra funktioner utan är enkel och stabil. Cyklarna kommer med 3 eller 7 växlar vilket räcker mer än väl för lugna cykelturer. Välj mellan klassisk herr- eller dammodell som fungerar lika bra för turen till affären som en tur på landet. Ramen är helt tillverkad i aluminium vilket ger en väldigt stabil cykel som är tillverkad för att hålla under många års daglig användning. Förutom utformningen på cykeln för både färgen på ramen och detaljerna tankarna tillbaka i tiden.

Handbroms eller fotbroms

Cyklarna har inte en uppsjö av funktioner men mellan modellerna finns några skillnader som kan avgöra vilken det slutligen blir. Modellerna erbjuder hand- eller fotbroms liksom pakethållare fram eller bak på cykeln.

Klassiska detaljer

Denna typ av cykel användes vid förra sekelskiftets början som paketcyklar till att köra ut varor och paket. Detta drag finns fortfarande kvar i utseendet på dagens moderna cyklar. En rejäl cykelkorg eller frampakethållare gör det möjligt att få med sig också tyngre varor från affären på ett enkelt sätt.

Fulländad retrolook

För den som gärna vill ha en riktig retrolook finns det tillval att köpa till. En stor och klassisk trälåda som enkelt monteras på frampakethållaren är både snygg och väldigt praktisk att frakta varor och produkter i. Perfekt för dig som tycker om att cykla med stil.