Crescent City cyklar

Crescent city cykel är vad de flesta skulle säga en helt vanlig cykel. Med en upprätt men bekväm cykelställning är den perfekt att glida runt i staden med. Välj utrustning som pakethållare och cykelkorg för att få ut så mycket som möjligt av din cykel från Crescent. Storlek och färg på modellerna går att välja utifrån dina önskemål.

Bra i stadstrafik

Susa fram i staden på ett bekvämt sätt. Modellerna är utrustade med allt från tre till sju växlar vilket är mer än tillräckligt för den som använder cykeln i vardagen. Till och från arbetet eller för att handla i mataffären – cykeln gör att vardagen fungerar lite bättre.

Cykelram i hög kvalitet

Företaget Crescent kommer från Varberg och är känd för att tillverka produkter i hög kvalitet. Ramen på en Crescent city är i pulverlackerad aluminium för att tåla det svenska klimatet. Använd cykeln året runt utan oro för att den ska börja rosta.

Olika storlek och färg

De flesta modeller går att välja i flera olika storlekar för att den ska passa dig bäst. Modeller finns oftast att köpa i mer än en färg, både med matt eller med en glänsande lack.

Lys upp mörkret

Som standardutförande levereras cykeln med en riktigt bra fast belysning som gör att du syns i mörkret och kan lysa upp vägen framför dig. Fördelen med fast belysning är att den är anpassad till den specifika modellen och har ett starkare sken än lösa varianter som finns att köpa och själv montera.

Lås och stöd

Ett fast lås och stöd som får cykeln att stå stadigt när den parkeras är också standard på samtliga modeller. Välj att utrusta den med cykelkorg och pakethållare så blir det en mycket praktisk cykel att använda under turer i staden.