Crescent barncyklar

Crescent är företaget från Varberg som är känt för att producera barncyklar av hög kvalitet. Det är cyklar som ofta får gå i arv till syskon då de är fortsatt i bra skick och dessutom mycket lätt att sälja vidare begagnad tack vare sin popularitet. Cyklarna är tillverkade för att användas under fart och lek under många år. Från de första prövande gångerna på en cykel och genom resten av livet finns cyklar från tillverkaren Crescent med dig.

Något för alla barn

Barncyklar från Crescent finns från 12” upp till 26” – för de allra minsta och sedan genom hela livet. Det är viktigt att köpa rätt storlek på cykel till barn. Även om det kan vara lockande att köpa en cykel att ‘växa i’ är det inget som rekommenderas, på en för stor cykel kommer det att vara mycket svårare och hålla balansen.

Crescent är bra kvalitet

En cykel av hög kvalitet innebär också hög säkerhet för barnet. Detaljer är väl genomtänkt för barnets bästa. Sadeln är inte blank för och undvika att barnet halkar och pedalerna ger ett bra fäste för små barnfötter. Den höga kvaliteten på Crescent barncykel minimerar också risken att ramen ska rosta, utseendet kommer vara fräscht i många år. Den är tillverkad för att kunna hanteras av barn, med andra ord hålla för att ibland ligga på marken och de gånger barnet cyklar omkull, med andra ord möjligt för barn att få vara barn.

Välj mellan många olika färger

Låt barnet få sin cykel i en riktigt snygg färg. Crescent har många fina färger att välja mellan och cyklarna har många detaljer att lägga märke till. På däcksidorna av cykeln finns reflexer för maximal synlighet och både material och komponenter är tillverkade för att klara av det svenska klimatet.