Crescent cyklar

Crescent är ett svenskt varumärke som funnits på marknaden sedan 1894 och vi är mycket stolta över att vara återförsäljare av. Utbudet av cyklar från Cresent är riktigt stort och växer ständigt. Här hittar du klassiska cyklar, mountainbike, elcyklar och mycket annat.

Traditionella cyklar

Crescent är framförallt känt för traditionella cyklar som har en lång livstid. Cyklarna finns i både dam- och herrmodell och för både barn och vuxna. Du kan välja mellan många kombinationer av färger och alternativ för att anpassa den utifrån dina eller barnets önskemål.

Elcykel för alla

En elcykel från Crescent är ett bra alternativ för dig som tycker om att ha det bekvämt, men samtidigt vill ha möjligheten att kunna cykla själv. Cykla till jobbet med hjälp av en elmotor och kom fram utan att vara svettig, på hemvägen kan du välja att cykla själv med endast lite eller ingen assistans!

Svensk hantverkskvalitet

Samtliga cyklar från Crescent är ritade, designade och flertalet tillverkade på fabriken i Varberg som är en av de modernaste fabrikerna inom cykeltillverkning i Europa. Företaget Crescent ingår i Svenska Cycleurope där flera andra europeiska märken som Monark och Bianchi finns med.

Cykel för alla tillfällen

Oavsett om du behöver en cykel i vardagen eller för att använda vid träning är Crescent ett bra val. Cyklar som håller hög kvalitet och håller under många år. Det finns en cykel som passar varje medlem i familjen för härliga cykelturer tillsammans. Kom in till oss så hjälper vi er att hitta rätt cykel oavsett ålder och tidigare erfarenhet.