Trehjulingar

Låt barnet susa fram på en äkta Crescent Bambo trehjuling. Hos Jibo hittar du den klassiska “plåtmodellen” till barn som tål tuffare tag. Denna modell har tillverkats sedan 60-talet och finns i tre snygga färger. I sortimentet hittar du också några andra trehjulingar till barn i plåt. Plåt är ett hållbart material som klarar av barns tuffa lekar.

Klassiska plåtmodeller

En trehjuling från Crescent och övriga tillverkare håller högsta kvalitet. Det är en perfekt första cykel som dessutom kommer kunna gå i arv i generationer. Jibo säljer inte några trehjulingar i plast då vi vill att en barncykel ska hålla under många år. Trehjulingarna har ett flak bak där barnet kan lägga fynd som stenar eller låta dockan åka med. Tillbehör som släpvagn finns också tillgängligt för den lilla upptäckaren.

Välj rätt modell

Jibo säljer trehjulingar till barn från flera olika tillverkare. Ni är alltid välkommen att kontakta oss eller komma in och prova olika modeller för att hitta den bästa till ert barn. Stiga roadracer eller någon annan av de klassiska modellerna i plåt passar riktigt bra till alla barn. Trehjulingen i plåt är framtagen att användas dagligen och leka med då den är riktigt hållbar och tålig.