Barncyklar 26"

Barncyklar i 26” passar generellt för barn i åldrarna 10–14 år eller barn som är 140–160 cm lång. Det finns både cyklar i traditionella modeller liksom mountainbike för den som vill cykla i terrängen. Jibo säljer kvalitetscyklar från kända varumärken som Sjösala, Crescent, Monark och Skeppshult. Alla cyklar levereras helt monterad och klar. Vi hjälper gärna till att ställa in och anpassa cykeln för att den ska passa perfekt direkt i butiken.

Storlek på 26”

En barncykel med 26” har normalt en ramstorlek på 40 cm på de klassiska cykel modellerna. På mountainbike är det idag väldigt ovanligt med en hjulstorlek på 26”, de är vanligen 27,5”–29” och har olika ramstorlekar. För mer information om mountainbike klicka er in på respektive modell och läser mer direkt på sidan.

Fotbroms och inbyggda växlar

De klassiska cyklar till barn från Sjösala och andra märken som säljs har en bekväm fotbroms och inbyggda växlar som gör det bekvämt och smidigt att cykla. Fungerar perfekt att cykla till och från skolan eller för att ta sig mellan olika aktiviteter.

Pakethållare och cykelkorg

Gör det lätt att få med sig skolböcker och utrustning genom att utrusta dom med pakethållare och cykelkorg. Då går det att få med sig allt som behövs oavsett om det är fotbollsskor eller en ridhjälm. Det finns flera modeller att välja mellan.

Stort utbud

Det finns ett stort utbud av både modeller, färger och alternativ då det kommer till barncykel på 26 tum. Låt de äldre barnen själv vara med och bestämma vilken färg och modell de tycker bäst om. En av fördelarna med och köpa en märkescykel är att de har ett stort värde på begagnatmarknaden. Varumärken med hög kvalitet bygger cyklar som är anpassade till det klimat som finns i Sverige och har en lång livstid.