Barncyklar 16"

För barn i åldrarna 4–6 år eller vid en längd på 100–120 cm passar en barncykel på 16 tum. En av de mest populära barncyklar Jibo säljer är Crescent Fridälv. Det är en rejäl cykel som tål att användas under många år. Här finns cyklar från andra kända varumärken som Monark och Specialized.

Flera olika modeller

Välj bland ett brett utbud av modeller på cyklar. Allt från den vanliga typen av cyklar till klassiska budcyklar och sportiga modeller. Välj modell utifrån barnets behov och egna önskemål. Det kanske redan finns en favoritmodell eller så kan ni tillsammans besöka butiken och titta på utbudet.

Fina färger

Barncyklar på 16” finns i otroligt många fina färger att välja mellan. Låt barnet få en cykel i sin favoritfärg oavsett om det är svart, blå, rosa, orange eller någon annan färg. Färgerna finns med både högglans och matta alternativ.

En genomtänkt konstruktion

Varje barncykel på 16” är genomtänkt utformad med en hållbar ram i aluminium. De flesta däck har reflexer på sidorna för ökad synlighet och det finns cyklar både med och utan växlar. Barncyklar är till för nyfikna barn som tycker om rörelse och vill komma ut på äventyr.

Hög kvalitet och säkerhet

Hög kvalitet hänger samman med säkerhet. Billiga och okända cykelmärken är överrepresenterade i cykelolyckor och fortsätter trots det att säljas. Olyckorna beror ofta på brister i kvaliteten på barncykeln, sätt det dyrbaraste du har på en cykel av hög kvalitet. De välkända cykelmärken som Jibo säljer är känd för sin hållbarhet och sitt säkerhetstänk.

Låt syskon ärva

Barncyklar från de varumärken Jibo säljer är känd för sin långa hållbarhet. Låt syskon ärva barncykeln för fortsatt användning eller sälj vidare till ett bra pris på begagnatmarknaden då barnet vuxit ur sin cykel och det är dags för nästa storlek.