Köpvillkor

LEVERANSVILLKOR
Alla leveranser sker mot kontant- faktura- delbetalning- efterkrav eller förskottsbetalning. Leveranstiden för en order är normalt 2 - 7 arbetsdagar. Skulle det ta längre tid så hör vi av oss via mail eller telefon. Vi levererar endast till folkbokförd adress om inte annat överenskommits.

BETALNINGSVILLKOR
1. Faktura, betalningsvillkor 14 dagar. Tillkommer avgift 20:-

2. Betalning med kort via DebiTech, 3-D Secure SSL säker anslutning. Enkelt och säkert, bara frakt tillkommer.

3. Efterkrav, levereras till ditt lokala Servicepoint ombud och betalas vid avhämtande. Större försändelser som cyklar levereras till din adress och du kontaktas av DHL för överenskommelse om leverans och betalning. Tillkommer DHL´s avgift f.n 60:- Vi levererar inte mot efterkrav på order under 500:- Maxbelopp efterkrav är 10.000:-

4. Delbetalning, dela upp dina inköp på upp till 36 månader via Klarna.
Klicka nedan för att se köpvillkoren hos Klarna.
Läs mer

5. Förskottsbetalning. Du sätter i angivet belopp på vårt bankgiro 5183-4182 och vi skickar varan. Ange alltid ordernummer vid förskottsbetalning. OBS att det kan ta upp till ett par dagar innan pengarna når oss och vi kan skicka beställningen. Skulle vi av någon anledning inte kunna leverera det du beställt överförs pengarna till ditt konto igen.


REKLAMATIONER OCH GARANTIER
Garanti lämnas i de fall tillverkaren lämnar sådan. Utöver detta skyddar Konsumentköplagen dig, se: www.konsumentverket.se. Lämnade garantier omfattar fabrikations- och materialfel och gäller själva varan, inte eventuella följdskador.
Alla garantireparationer skall utföras av Jibo Carlshamns Cykelcenter eller av oss anvisad verkstad.
Skulle du vilja reklamera en vara så ta kontakt med oss per telefon så får vi diskutera varför du vill reklamera varan och hur vi enklast löser detta.
Vid reklamation så måste du bifoga kvitto.


ÖPPET KÖP
Du har alltid 14 dagars öppet köp från det att du mottagit varan enligt distanshandelslagen. Kontakta dock alltid oss innan du returnerar något. Gäller ej på specialbeställningar som normalt inte lagerförs. Ej utlösta paket är inte detsamma som att åberopa returrätt och faktureras med vår fulla frakt och hanteringskostnad. Vid returer ska produkten vara oanvänd och i nyskick samt i obruten/oskadad originalförpackning. Du betalar endast returfrakten. På personlig utrustning som kläder och skor ingår alltid fri returfrakt, vi bifogar en fraktsedel. Bifoga alltid kvitto när du skickar tillbaka en vara. Är varan använd returneras den och köparen får betala frakten. Vi återbetalar köpesumman till ditt konto direkt vi mottagit varan.


SPECIALIZED CYKLAR
Specialized filosofi är att deras cyklar bäst väljs i och levereras från butik då det är avancerade produkter där inställningar och storleksval kräver proffesionell hjälp. Som följd av detta ber vi att du tar kontakt med oss via butiken då du vill köpa en Specialized.


RETURER
Kontakta alltid butiken via mail eller telefon innan du returnerar en vara.
Bifoga alltid kvitto. På personlig utrustning som kläder och skor ingår alltid fri returfrakt, vi bifogar en fraktsedel.
Frakt vid reklamationer betalas alltid av avsändaren om inget annat överenskommits.
Paket som ej lösts ut faktureras beställaren med hela fraktkostnaden och våra hanteringskostnader.


KONTAKTINFORMATION
Epost: mail@jibo.nu
Butik tel: 0454-15550
Butik fax: 0454-15551


ÖVRIGT
Vi förbehåller oss rätten till eventuella prisändringar och att varor kan ta slut samt reserverar oss för eventuella felaktigheter i text och pris.
Alla priser är inklusive 25% moms.
För beställda, men ej uthämtade varor debiterar vi den verkliga fraktkostnaden (t/r) dock minst 100 kr.
Vi ansvarar inte för skador eller förlust av gods som uppstått under frakt. Kunden skall själv anmäla skada enligt speditörens regler. Se även rubriken Frakt & Retur.
Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägeriförsök.